De Wijk De Wereld Muntendam

Muntendam neemt Kielzog over!
Kom op bezoek, ga mee op ontdekkingsreis door Kielzog en maak kennis met de verhalen van de bewoners van Muntendam. In de vorm van toneel, muziek, film en alles daar tussenin komt het dorp tot leven. De scenes worden gespeeld door bewoners en zijn gemaakt door onze theatermakers: Lies van de Wiel, Hugo aka Wordbites, Tim van der Molen en Kyiv Mime Theatre. De Wijk De Wereld vindt plaats op verschillende plekken in Kielzog (Het Huis van Cultuur en Bestuur): bij aanvang word je ingedeeld in een groep en onder begeleiding van een gids ga je op pad!

De Wijk De Wereld Muntendam
Een aantal maanden een wijk of dorp in, theatermakers koppelen aan wijkbewoners en het resultaat laten zien in het theater. Dat is al jaren de succesformule van De Wijk De Wereld in Groningen en sinds twee jaar ook in Kielzog. Tijdens de afgelopen edities stonden Foxhol en Sappemeer centraal, deze keer is het de beurt aan Muntendam. Het resultaat is te zien op 6 en 7 november in Kielzog. Kom je kijken?

Figuranten gezocht voor wijklied met Erwin de Vries
Het is inmiddels traditie bij De Wijk De Wereld dat bij elke wijk waar ze hun intrek nemen een nieuw wijklied gemaakt wordt. Voor Muntendam heeft Erwin de Vries het lied geschreven. Op donderdag 5 oktober worden er in Muntendam opnames gemaakt voor de videoclip. Wil  jij een klein rolletje in de clip? Stuur dan een mail naar nathalie@dewijkdewereld.nl.

Andere mensen bekeken ook