Arrangementen

Maak je theaterbezoek compleet met één van onze arrangementen.

Vip Borrelarrangement € 9,75 per persoon
We heten je welkom aan een speciaal voor jou gereserveerde tafel voor de hele avond. Voor de voorstelling krijg je een drankje naar keuze met een lekkernij. Na afloop van de voorstelling een drankje naar keuze met 3 heerlijke warme hapjes.

Theaterburger € 12,50 per persoon
Een burger (vega/vlees) met friet en rauwkost

Theaterdiner € 25 per persoon (vanwege personeelstekort op dit moment niet bij te boeken)
Voorafgaand aan de theatervoorstellingen in de avond kun je in ons grand café genieten van een theaterdiner. De chef stelt een heerlijk 3-gangen diner samen met verse seizoen producten. Op deze manier kun je alvast in de stemming komen én ben je altijd op tijd voor de voorstelling! We verwelkomen je dan graag tussen 18:00 uur en 18:15 uur.

Grand Café Arrangement € 32,75 per persoon (vanwege personeelstekort op dit moment niet bij te boeken)
Wil je een compleet verzorgd avondje uit? Geniet dan van ons Kielzog Arrangement. Je wordt compleet in de watten gelegd door ons enthousiaste team. Wij reserveren een eigen tafel in ons Grand café waar je kunt genieten van een heerlijk 3-gangen diner inclusief twee drankjes vooraf. Na de voorstelling kun je gezamenlijk nagenieten met een drankje en een hapje. We verwelkomen je graag tussen 18:00 uur en 18:15 uur.

Bestellen
Heb je al tickets gekocht voor een voorstelling en wil je een arrangement reserveren? Dan kun je op de pagina van de desbetreffende voorstelling je arrangement bijboeken. Je kunt ook telefonisch reserveren via 0598 – 37 36 55.

  • VIP Borrel Arrangement
  • Theaterburger