Muziekschool

Onze doelstelling is om goed muziekonderwijs te bieden dat voor iedereen in de gemeente Midden-Groningen bereikbaar is. De muziekdocenten van Kielzog zijn beroepsmusici die op een inspirerende manier les geven.

Het aanbod van muziekcursussen is breed bij Kielzog. Lessen op vrijwel alle gebruikelijke instrumenten zijn mogelijk en leerlingen kunnen les krijgen in de meest uiteenlopende stijlen.

Flexibiliteit vinden wij belangrijk: zo kan er bijvoorbeeld tegen een gereduceerd tarief een proefpakket van 5 lessen worden afgenomen om een instrument uit te proberen. Voor de jongste cursisten hebben wij een gedegen aanbod dat het begin kan zijn van een leven lang muziekplezier.

Ook volwassenen kunnen prima terecht bij onze muziekschool. Naast voor individuele lessen kan er gekozen worden voor allerlei leuke groepscursussen zoals bijvoorbeeld Songwriting met Jan Henk de Groot of het zingen bij een van onze koren. Wanneer je bij Kielzog individuele muzieklessen volgt is het deelnemen aan een koor of het spelen in een band of ensemble gratis.

Regelmatig staan leerlingen van Kielzog op het podium tijdens voorspeelmiddagen of avonden. Het spelen voor publiek hoort natuurlijk bij het maken van muziek. Deze presentaties zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Een leuke manier om kennis te maken met een instrument of om te luisteren naar muziek gespeeld door familie of vrienden.

Klik hier voor het programma.

De lessen vinden plaats bij Kielzog in Hoogezand. Pianoles , gitaarles  en Algemene Muzikale Vorming worden bovendien ook op andere locaties in Midden-Groningen aangeboden.

Vakanties
Tijdens de schoolvakanties worden er geen muzieklessen gegeven. Bekijk hier het vakantierooster 2020-2021.

best-antibiotics-otc.com
healthylongeyelashes.com