Primair Onderwijs

Kielzog biedt kant en klare workshops die een extra impuls geven aan kunst in de klas. Daarnaast kun je als school deelnemen aan het cultuurmenu en muziekoriëntatie.

Cultuurmenu: theater + workshops
Het Cultuurmenu is een kant-en-klaar kunst- en muziekprogramma voor basisscholen in Midden-Groningen. Elke groep krijgt gedurende het jaar twee muziek-, beeldend-, theater- of dansworkshops en daarnaast een passende theatervoorstelling. Alle basisscholen in Hoogezand en Sappemeer doen mee en steeds meer scholen in de gemeente haken aan.

Muziekoriëntatie voor groep 4
Kinderen uit groep 4 maken in een ochtend kennis met muziek en instrumenten. Na een ochtend trommelgeroffel, toetergeblaas en muziek gaan de kinderen het podium op en spelen voor ouders en leerkrachten als een waar orkest. Alle scholen in de gemeente kunnen gratis gebruik maken van dit programma, ook de scholen die zich niet aanmelden voor het cultuurmenu.

Projecten & workshops
Kielzog biedt ook ondersteuning bij culturele workshops en projecten op school. Scholen kunnen kiezen uit ons standaardaanbod, maar we denken ook graag mee met projecten op maat, bijvoorbeeld voor een musical, een film of een muurschildering op school. Bekijk onder het menu ‘projecten en workshops’ ons standaardaanbod of neem contact op voor meer informatie.

Meer weten? Neem contact op via cultuurcoaches@kielzog.nl

 

  • Projecten en workshops
  • Cultuurmenu 2023/2024
  • Leen een gratis iPad Filmset
  • Cultuur van de Kaart