De Wijk De Wereld Muntendam

Uitverkocht

Muntendam neemt Kielzog over!
Een avond met Muntendammers in de hoofdrol vol muziek, film, toneel en verhalen. Kom op bezoek en ga mee op ontdekkingsreis door Kielzog: je wandelt door de Heemtuin, hoort de klanken van Brassband Elad, treedt de wereld binnen van de kinderen van de Parel, en luistert naar Klaas, die laat weten waarom je Muntendam nooit mag vergeten.

De Wijk De Wereld vindt plaats op verschillende plekken in Kielzog (Het Huis van Cultuur en Bestuur): bij aanvang word je ingedeeld in een groep en onder begeleiding van een gids ga je op pad!

De Wijk De Wereld Muntendam
Een aantal maanden een wijk of dorp in, theatermakers koppelen aan wijkbewoners en het resultaat laten zien in het theater. Dat is al jaren de succesformule van De Wijk De Wereld in Groningen en sinds twee jaar ook in Kielzog. Tijdens de afgelopen edities stonden Foxhol en Sappemeer centraal, deze keer is het de beurt aan Muntendam. Het resultaat is te zien op 6 en 7 november in Kielzog. Kom je kijken?

Kom gratis met de bus!
Speciaal voor bezoekers van Muntendam rijdt er op 6 en 7 november een bus naar Kielzog. Stap om 19:30 uur op bij het oude gemeentehuis (parkeerplaats bij hoek waar Bovenweg en Kerkstraat elkaar kruizen). Na afloop van de voorstelling word je weer teruggebracht naar Muntendam. De busreis is gratis op vertoon van je entreekaart van De Wijk De Wereld.

 

 

Andere mensen bekeken ook