VOLGSPOT-BUSINESSCLUB

Netwerken en theater gaan zeer goed samen. Daarom heeft Kielzog een businessclub: Volgspot.

Met Volgspot ondersteunt u de culturele sector en kunt u op exclusieve en originele wijze aan de relatie met collega’s en klanten werken. Of dat nu is om kennis te maken of als blijk van waardering, in het Kielzog vindt u een prettige entourage waar u eenvoudig tot serieuze gesprekken komt. Mocht u uw kaartjes als relatiecadeau weggeven, dan kunt u erop vertrouwen dat wij uw gasten gastvrij zullen ontvangen.

Als deelnemer van Volgspot maakt u optimaal gebruik van onze netwerkmogelijkheden. Exclusief voor bedrijven heeft Kielzog 3 pakketten samengesteld.

Download hier onze brochure: brochure 2021-2022

Waarom Volgspot?

Onze pakketten:

Netwerkavonden
Een exclusieve avond met diner, borrel en een mooie voorstelling uit ons programma. Voor dit seizoen zijn dit: Bodecker & Neander, Rumag en in mei 2021 nog een netwerkavond.

Vrijkaarten
U ontvangt de vrijkaarten per post. De kaarten zijn niet persoonsgebonden en mogen worden ingeleverd bij de theaterkassa. We raden u aan om telefonisch te reserveren.

Exclusief Volgspotevenement
Als afsluiter van het theaterseizoen bedankt Kielzog alle Volgspotleden met een avond speciaal alleen voor leden van Volgspot. Laat u verassen op 27 mei 2020.

Bedrijfsvermelding
Uw logo wordt geplaatst in de theaterbrochure, op het logobord en op de website.