Wednesday Strings Ensemble

Ontdek de wereld van klassieke muziek en leer samen te spelen als een team

Onze getalenteerde docenten hebben jarenlange ervaring in het werken met kinderen en weten hoe ze hen kunnen inspireren en motiveren om hun muzikale vaardigheden te ontwikkelen. Kinderen leren niet alleen hoe ze hun instrument moeten bespelen, maar ook hoe ze moeten samenspelen en luisteren naar elkaar. Dit alles gebeurt in een leuke en stimulerende omgeving waar creativiteit en plezier voorop staan.

Door deel te nemen aan het ensemble krijgen de kinderen 10 lessen samen en de kans om op te treden. Dit geeft hen niet alleen een gevoel van trots en zelfvertrouwen, maar ook de kans om anderen te ontroeren en inspireren met hun muziek.

Of je kind nu een beginner is of al enige ervaring heeft met strijkinstrumenten, ons ensemble is voor iedereen toegankelijk. Onze lessen zijn op maat gemaakt en we bieden uitdagingen op elk niveau.

Dus als je op zoek bent naar een leuke en uitdagende muzikale ervaring voor je kind, sluit je dan aan bij ons strijkers ensemble voor kinderen van 8 t/m 13 jaar en zie hoe je kind zich ontwikkelt tot een gepassioneerde en getalenteerde muzikant!

Docenten

Gerelateerde cursussen