Kielzog Orkest

Het Kielzog Orkest is een orkest bestaande uit 30 tot 35 enthousiaste muzikanten, die niks leuker vinden dan samen muziek maken. Het orkest staat onder de bezielende leiding van dirigent Wim Lever.

Plezier en Samenspelen

Leerlingen van het Kielzog kunnen na een aantal jaren les deelnemen aan het Kielzog Orkest. Daarin spelen niet alleen leerlingen mee, ook iedereen die al jaren een instrument bespeelt en graag in een orkest wil spelen is van harte welkom. Het plezier en samenspelen staat voorop. Heb je interesse en lijkt het je leuk om orkestervaring op te doen? Kom eens een keer kijken bij een repetitie op maandagavond. Als Kielzogleerling doe je gratis mee!

Het Kielzog Orkest is voortgevloeid uit het Harms-Farm Orkest. Het orkest bestaande uit 25 – 30 enthousiaste muzikanten, die niks leuker vinden dan samen muziek te maken. Het orkest staat onder de bezielende leiding van dirigent Wim Lever.  Het Kielzog Orkest verzorgt muziek voor alle gelegenheden. Er ligt een kleine nadruk op de lichte, vrolijke klassieke muziek, maar er wordt ook jazz en pop gespeeld. En eventueel kan er op verzoek een stuk ingestudeerd worden .

Kijk ook eens op de eigen website van het orkest: www.harms-farm.nl

Docenten

Gerelateerde cursussen