Ontdek Muziek 4-6 jaar – Siddeburen

Zing, speel en creëer

Tijdens deze ontdeklessen leren kinderen alles over muziek door middel van leuke en leerzame muzikale spelletjes. Ze zingen vrolijke liedjes, bewegen op muziek om hun gevoel voor ritme te ontwikkelen, en maken een begin met notenlezen. Naast bekende Nederlandse liedjes zingen we ook in andere talen, wat de lessen extra spannend maakt.

Muzikaliteit ontwikkelen
In onze cursus staat het plezier voorop terwijl kinderen hun muzikale creativiteit ontwikkelen. Ze maken kennis met verschillende muziekinstrumenten en ervaren zelf hoe het is om erop te spelen. Een gratis individuele proefles op een instrument dat hen aanspreekt, is zeker een aanrader!

Voorbereiding voor de toekomst
Deze cursus biedt de perfecte basis voor verdere muzikale avonturen, zoals instrumentale lessen. Door het vele zingen zijn de lessen ook een uitstekende voorbereiding op zang- of koorlessen.

Presentaties
Leuke presentaties maken deel uit van de cursus. Deze concerten worden vaak in samenwerking met de koorklas gegeven, waardoor kinderen de kans krijgen om hun talenten te laten zien aan familie en vrienden.

Ontdek Muziek wordt gegeven in zowel Hoogezand als Harkstede.

Docenten

Gerelateerde cursussen