Veenkoloniaal Symfonie Orkest

Nieuwjaarsconcert

Het Veenkoloniaal Symfonie Orkest (VKSO) brengt een prachtig Nieuwjaarsconcert om het jaar 2025 muzikaal in te luiden.

Het VKSO bestaat uit professionele musici en getalenteerde amateurs, onder leiding van dirigent Lubertus Leutscher. Dit opvallende symfonieorkest onderscheidt zich door zich op hoog niveau te  presenteren aan een breed publiek met de focus op een zeer gevarieerde programmering. Met ontmoetingen vol hoogtepunten: van de mooiste klassiekers tot springlevende streektaalmuziek en van grensverleggende wereldmuziek tot de meest epische filmmuziek ooit gemaakt.

Zoals dit Nieuwjaarsconcert waarin het VKSO net als vorig jaar, samen met het publiek, 2025 feestelijk tegemoet zal treden met een mooi programma! Meesterwerken van de componist Strauss jr. die -nog altijd-  ieder jaar van zich laat horen door zijn eeuwige roem. Ook toegankelijke klassiekers van Brahms en Offenbach sluiten zich gemakkelijk aan en zijn in voor dit feestelijke Nieuwjaarsconcert. Bovendien voegt het VKSO extra dimensies toe aan dit Nieuwjaarsconcert met enkele avontuurlijke en legendarische filmtracks en een verrassende solist! Happy New Year!

Nieuwjaarslunch in het Grand Café
Maak je middag compleet en boek voor € 19,50 p.p. een Nieuwjaarslunch! Zo kom je voorafgaand aan het concert helemaal in de Nieuwjaarssferen. Menu: twee soorten soep, diverse goed belegde sandwiches, groentequiche, salades, sap en koffie/thee. Reserveer hier een tafeltje of bij het afrekenen van je tickets (vol = vol).