The Basily Gipsy Band

Het verborgen land van de zigeuners

Deze wereldberoemde zigeunerfamilie laat je kennis maken met de diverse muziekgenres, maar ook met de geschiedenis, cultuur, taal en levensstijl van de zigeuners. 

Oorspronkelijk begonnen als pure vertolker van de Hot Club de France traditie, heeft The Basily Gipsy Band heden ten dage een geheel eigen identiteit van verschillende zigeunerstijlen. Ze hebben op vrijwel alle grote muziekpodia ter wereld gespeeld en met hun ontwapenende podiumpresentatie en geniale muzikaliteit het publiek altijd in vervoering gebracht.

Hoogtepunten waren een gezamenlijk optreden met Stephanie Grapelli en de uitnodiging om op een privé-feest van niemand minder dan The Rolling Stones en Jeff Beck te spelen.
De tournee in Japan was eveneens een groot succes met niet minder dan 18 concerten door het hele land.

De band, bestaande uit leden van de zigeunerfamilie Basily laat je, naast de diverse muziekstijlen, kennismaken met hun geschiedenis, cultuur, de taal en levensstijl van de zigeuners. Een gevarieerd programma vol met swing, romantiek, entertainment en met een lach en een traan. Deze wereldberoemde zigeunerfamilie laat je kennis maken met de diverse muziekgenres, maar ook met de geschiedenis, cultuur, taal en levensstijl van de zigeuners.

Volg The Basily Gipsy Band