Tangarine

Uiteen- T!P

Folk-duo Tangarine komt met een nieuw album, dat met name gaat over het uiteengaan van de levens van deze eeneiige tweelingbroers.

Het leven heeft ze uit elkaar gedreven: de tweelingbroers Sander en Arnout Brinks van het muziekduo Tangarine. Ze delen nog altijd dezelfde tourbus en ze staan nog elke avond zij aan zij op het podium, maar hun levenswegen zijn van elkaar afgebogen. In 2017 hield de één zijn eerste kind in zijn armen, terwijl het huwelijk van de ander op hetzelfde moment stukliep. Het is voor het eerst in hun bestaan als eeneiige tweeling dat hun levens niet langer gelijk oplopen. Dit klinkt door in hun nieuwste theatertour Uiteen en op hun album Because of You.

Net als voor hun vorige plaat gingen ze voor opnames naar de stad Tucson in de Amerikaanse staat Arizona, maar hun muziek is grilliger en meeslepender geworden. Dit is de soundtrack van hun ontregelde broederschap.

Arnout Brinks: gitaar, zang | Sander Brinks: gitaar, zang | Rolf Verbaant: gitaar, pedal steel | Robin Buijs: drums | David Corel: bas

Volg Tangarine

Andere mensen bekeken ook