Social Squad

De interactieve TikTok-show

BazarMedia, de makers van onder andere de filmhit Het Feest van Tante Rita, brengt dit theaterseizoen de zeer populaire TikTokkers Anique Dreamon en Emma Keuven naar het theater. Ze nemen je mee op een hilarische reis langs de do’s en dont’s van TikTok. Ze vertellen hun eigen, eerlijke verhalen, zingen en dansen de nieuwe trends, spelen de grappigste sketches en het publiek zelf wordt óók betrokken. De overige creators worden later bekend gemaakt.

Deze vier jonge talenten zijn gewend om dagelijks de meest uiteenlopende video’s te maken voor hun online kanalen. Met Social Squad krijgen hun fans nu live een kijkje achter de schermen, krijgen ze tips en tricks en worden ze ondergedompeld in een hilarische en unieke voorstelling vol humor, muziek en sketches. De must-see voor iedereen die dagelijks geniet van het kijken naar TikTok-video’s. Na afloop is er voor iedereen nog een meet en greet in de foyer!

Cast: Anique Dreamon en Emma Keuven | Regie: Nick Fleuren | Ontwikkeling en script: Arnan Samson, Bas Wesseling, Nick Fleuren | Fotograaf: Annemieke van der Togt