Släpstick

The Roaring Twenties

Dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende, crème de la antirimpelcrème belevenis van het decennium komt naar ons theater! Een Jubileumvoorstelling die de gloriedagen van Släpstick even fijnzinnig als elegant laat herleven. 

Baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class… En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat? Wat nou, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt? Alles werkt prima! Nee hoor, alles is hélemaal onder controle! Er kan echt hélemaal níks misgaan! Níets kan deze daverende Jubileumavond in de weg staan! Dus: doe je feestkleding aan en betreed de rode loper!

Släpstick

Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wëreldbänd en beleeft dit seizoen haar jubileum. Vanwege het 25-jarig bestaan brengt de groep een feestelijke voorstelling. Omdat Släpstick haar gehele publiek in de gelegenheid willen stellen om het Jubileum mee te vieren, geeft zij in ieder theater een Bal. Een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren ’20 van de vorige eeuw, compleet met rode loper.

The Roaring Twenties is een grandioos uitgevoerde choreografie."

NRC Handelsblad ★★★★★

De volle feestelijke breedte van de jaren ’20. In the Roaring Twenties doen ze er nog een schepje bovenop. Meer spektakel, meer decor, meer instrumenten. Een heerlijk opzwepend musicalesk jubileumfeest. "

Theaterkrant

Foto: Corné van der Stelt | Concept: The Arist Cube