Rhythm of the Dance

25th Anniversary Tour

Boek nu je tickets met 10% vroegboekkorting!

De 25-jarige jubileumvoorstelling van hét onvergetelijk dansspektakel in de Ierse traditie! Een opzwepend ritme, de energieke voetstappen van jonge, getalenteerde Ierse dansers die het publiek betoveren, en live muzikanten die een traditionele Ierse sfeer creëren. Dat is Rhythm of the Dance, het adembenemende dansspektakel dat al meer dan 15 miljoen mensen wereldwijd overtuigde. Geniet van de perfecte combinatie van moderne en traditionele Ierse dans, ervaar de opwinding van Rhythm of the Dance!

Ierse avond in het Grand Café
Maak je avond compleet en boek voor € 28,50 p.p. een Irish Dinner! Zo kom je voorafgaand aan de voorstelling helemaal in de Ierse sferen. Menu: Ierse stoof van lamsvlees of een groentestoof met een chocoladedessert en vanille-ijs na. Reserveer hier een tafeltje of bij het afrekenen van je tickets (vol = vol).

Dans Club abonnement
Dans staat dit seizoen centraal in heel Kielzog, dus ook in het theater. Om 9 dansvoorstellingen te bezoeken bedraagt de totaalprijs € 221,-. Maar met het Dans Club abonnement kun je alle 9 voorstellingen bijwonen voor slechts € 175,-. Het abonnement is NIET PERSOONSGEBONDEN. Dus als je een keer niet kunt, leen je je abonnement die keer gewoon aan een kennis uit.