NNO Kamermuziek abonnement

Het succes van afgelopen seizoen krijgt een vervolg! Kielzog biedt ook dit jaar weer het NNO-kamermuziek abonnement aan voor de zondagmiddag.

Klassiek op de zondagmiddag
Voor ons klassieke programma is Kielzog een samenwerking aangegaan met het NNO. We zijn er trots op dat topmusici van het NNO ook in Hoogezand te bewonderen zijn. De concerten vinden plaats in de kleine theaterzaal en worden verzorgd door kleine ensembles.

 1. Zondag 17 november 2019: Winnaar Prinses Christina Concours Noord
  Kamermuziekconcert door de winnaars van het Prinses Christina Concours. Nynke Dijkstra (klarinet); Welmoed Poelstra (piano); Loes Mevissen (viool); Beatriz Pinto (saxofoon) en Irina Osetskaya (piano)
 2. Zondag 8 december 2019: Trio Classique
  Van Schubert tot Ravel door Sergei Bolotny (viool); Noelle Weidmann (cello) en Keiko Sakumo (piano)
 3. Zondag 19 januari 2020: Dubbelriet Ensemble
  Werken van.o.a. Pergolesi, Beethoven en Britten door: Justine Gerretsen (hobo); Nadine Bults (hobo); Valerie Colen (hobo) en Julia van der Vlugt (verteller)
 4. Zondag 16 februari 2020: Strijkkwartet
  Beethoven, Tsjaikovski en Grieg door: Sergei boloty (viool); Yu li (viool); Christophe Weidmann (altviool) en Noëlle Weidmann (cello)
 5. Zondag 15 maart 2020: Altviool Duo
  Leclair, Stamitz en Frank Bridge door Martin Manak (altviool) en Katharine Saerberg (altviool)
 6. Zondag 19 april 2020: Ensemble Aparte
  Een gevarieerd programma met Roemeense salonmuziek, Argentijnse klanken en beroemde lichte werken. Anita Jongerman (viool); Hanka Clout (klarinet); Menno Bosgra (marimba); Jan Vermaning (klein koper); Tim Nobel (contrabas) en Irina Osetskaya (piano)

NNO Compleet = 6 x NNO Kamermuziek voor gereduceerd tarief!
Per concert bedraagt de entree € 11,- Maar met het NNO-kamermuziek abonnement kun je alle 6 concerten bijwonen voor slechts € 55,- Het abonnement is NIET PERSOONSGEBONDEN. Dus als je een keer niet kunt, leen je je abonnement die keer gewoon aan een bekende uit.