Musical Eiffel

Goedemorgen Theaterproducties (try-out)

Boek nu je tickets met 10% vroegboekkorting!

Musical Eiffel
Als dochter van de bekende ontwerper Gustave Eiffel ziet Claire de droom van haar vader vorm krijgen in Parijs. Met zijn blik op de top gericht, lijkt Gustave blind te zijn voor de offers die Claire hiervoor brengt. De musical Eiffel vertelt het verhaal van een vader en dochter die elkaar verliezen in het bouwen aan de toekomst.

Na het onzichtbare geraamte van het Vrijheidsbeeld te hebben gebouwd, wil Gustave iets maken waardoor de wereld hem zal zien. Met zijn blik op de top gericht, lijkt Gustave blind te zijn voor de offers die Claire hiervoor brengt. Zij is bang dat ze na de dood van haar moeder ook haar vader verliest, nu die zich onder zijn werk begraaft. Als ook haar verloofde Adolphe haar voor de onmogelijke keuze stelt, is de vraag hoeveel de mens kan buigen voor hij breekt.

Franse avond in het Grand Café
Maak je avond compleet en boek voor € 29,50 p.p. een Dîner Français! Zo kom je voorafgaand aan de voorstelling helemaal in de Franse sferen. Menu: Uiensoep, boeuf bourguignon of een vega stoof en tarte tatine met appel en vanille-ijs na. Reserveer hier een tafeltje of bij het afrekenen van je tickets (vol = vol).