Mevrouw Ogterop Producties

De eeuwige jachtvelden (naar het boek van Nanne Tepper)

Een ontroerend verhaal over eenzaamheid, een allesverzengende liefde en een zoektocht naar vaste grond onder de voeten. Gebaseerd op de debuutroman van Nanne Tepper.

We volgen de levens van de kinderen Lisa, Anna en Victor die opgroeien in een desolaat dorp op het platteland. De sfeer in het gezin wordt bepaald door een zwaar drinkende vader en een moeder die haar gezin probeert te ontvluchten. Desondanks, of juist daarom, voelen de kinderen zich vast verbonden met het nest waar ze uit voortkomen. Stukje bij beetje ervaren we de aard van de band tussen de twee oudste kinderen Victor en Lisa. De tedere, intieme lotsverbondenheid, de onbevangen gehechtheid en vooral de onbestemde verwarring door de gevoelens voor elkaar.

In De eeuwige jachtvelden worden we meegenomen in het verhaal van deze kinderen, die ondanks alle ellende de liefde in het vizier houden. De debuutroman van Nanne Tepper (1962-2012) was de literaire sensatie van het jaar en won in 1996 de Anton Wachterprijs.

Over Mevrouw Ogterop Producties
Mevrouw Ogterop Producties is opgericht door Schouwburg Ogterop in Meppel met als doel om eigenzinnig toneel op Drentse bodem te ontwikkelen. De producties zijn toneelmatig, met een maatschappelijke relevantie en van hoge kwaliteit. De artistieke leiding is in handen van Lotte Dunselman.

'Ik zou liever Angel heten’ is een knap gespeelde carrousel van sociale verwachtingen."

De Volkskrant over Ik zou liever Angel heten ★★★★

Dunselman zet een kwetsbaar en invoelbaar personage neer."

NRC over De kant van Ada ★★★★

Concept: Lotte Dunselman | Toneelbewerking: Sophie Kassies | Co-regie: Liliane Brakema | Spel: Terri van Splunder, Marcel Osterop en Lotte Dunselman | Live muziek: Joost Dijkema | Kostuums: Freja Roelofs