Mads Wittermans

The Meeting

The Meeting is het indringende levensverhaal van Mads Wittermans, toegankelijk verteld in een humoristische voorstelling. Een achtbaan vol emoties en gebeurtenissen over de machteloosheid van een verslaving, het vallen en proberen op te staan in een krankzinnige ziekte. Open, direct en oprecht.

Ruim 13 jaar geleden heeft Mads enige tijd in een kliniek in Schotland doorgebracht om van zijn alcoholverslaving af te komen. In The Meeting vertelt Mads wat de verslaving met hem heeft gedaan, hoe hij is hersteld en wat voor invloed dit op zijn leven heeft gehad. Met ruimte voor de lach neemt Mads je mee en laat hij de pijn, de gekte, het verdriet, de gevangenschap en de eenzaamheid zien, welke niet alleen hem vastgrijpen, maar ook zijn omgeving en de pijn en het verdriet dat zijn naaste omgeving heeft doorstaan.

Deze luchtige voorstelling is interessant voor mensen die zelf, in hun omgeving of professioneel te maken hebben met verslaving. Na afloop is er een nagesprek.

Mads Wittermans vertelt een indringend en waardevol verhaal over alcoholisme. "

Dagblad van het Noorden ★★★★

In een doodeerlijke en zichzelf nergens ontziende vertelvoorstelling schildert Wittermans zijn prille angsten, zijn vroege opstandigheid, zijn jong opgelopen alcoholisme, zijn klootzakkerigheid."

Leeuwarder Courant

Spel: Mads Wittermans | Regie: Mads Wittermans en Flores van Delft | Techniek: Martin Lambeek