Lloydscompany & Soweto Skeleton Movers

Unbreakable

In een combinatie van oprecht spel, levenslustige Afrikaanse dansstijlen, humor en indrukwekkende visuals vertellen de Soweto Skeleton Movers uit Johannesburg hun persoonlijke levensverhalen.

Unbreakable is een vrolijke en overweldigende mix van zang, meeslepende visuals, traditionele Zuid-Afrikaanse streetdance en ‘bone breaking‘. Dit alles wordt ondersteund door melodische Afrohouse-tunes en pompende Amapiano beats. Welcome to Soweto! Unbreakable is een veelbelovende samenwerking tussen Rotterdams choreograaf Lloyd Marengo, de Londense theaterregisseur Jonzi D en de vijf explosief-energieke dansers van Soweto Skeleton Movers.

Soweto Skeleton Movers
Soweto Skeleton Movers bestaat uit vijf streetdancers die hun bescheiden status van straatartiesten al lang zijn ontgroeid en wereldwijd optreden.

Lloydscompany
Onder de vlag van het Rotterdamse Lloydscompany komen dansers, opkomende urban makers én de underground battle scene samen. Lloyd Marengo is een van de oprichters van het Hiphophuis. Hij werkte onder meer met Scapino Ballet en Conny Janssen Danst. Lloyd kreeg in september 2022 de Gouden Zwaan uitgereikt voor zijn grote en unieke bijdrage aan de dans in Nederland en zijn rol als baanbreker voor de hiphop community.

Dans Club abonnement
Dans staat dit seizoen centraal in heel Kielzog, dus ook in het theater. Om 9 dansvoorstellingen te bezoeken bedraagt de totaalprijs € 221,-. Maar met het Dans Club abonnement kun je alle 9 voorstellingen bijwonen voor slechts € 175,-. Het abonnement is NIET PERSOONSGEBONDEN. Dus als je een keer niet kunt, leen je je abonnement die keer gewoon aan een kennis uit.

Cast: Topollo Ntulo, Jabulani Manyoni, Junior Hlongwane, Molefi Rakitla en Lerato Motsepe | Choreografie: Soweto Skeleton movers en Lloyd Marengo | Regie: Jonzi D