Kees van Amstel

Vluchtweg altijd vrijhouden 

Zin om even te vluchten? Kom dan snel naar het theater want in zijn vierde solovoorstelling ga je weer iets mee maken. En lachen. Veel lachen.

Waarom vluchten we toch zo graag? Voor verantwoordelijkheden, voor stress en voor elkaar? Kees vlucht ook graag, maar dan voor z’n plezier. Kees houdt z’n vluchtweg altijd vrij, of zoals hij noemt: reizen. Reizen naar gewone en ongewone werelden. Thuis, in z’n hoofd, in ’t onderwijs, maar eigenlijk is de hele wereld nu wel een keer aan de beurt. En wat fijn dat Kees werkelijk van elke situatie iets komisch weet te maken (zegt de Volkskrant). De Telegraaf noemt hem een sterke verhalenverteller met gouden grappen, dus, zoals gewoonlijk, ga je ook weer lachend de zaal uit.

Kees van Amstel
is comedian bij het beroemde gezelschap Comedytrain, heeft een wekelijkse column op NPO Radio 1, is schrijver en acteur bij het satirische sketchprogramma Klikbeet, maakte cabaret voor Spijkers Met Koppen en is één van de breinen achter Dit Was Het Nieuws

Niet alleen is Van Amstel een goede verteller en geoefende grappenmaker, hij weet ook knap een rode draad in zijn voorstelling te verweven."

Trouw ★★★★

Kees van Amstel is een rasverteller die van elke situatie wel iets komisch te maken"

De Volkskrant ★★★★

Tekst en spel: Kees van Amstel
Regie: Lebbis