Kees van Amstel

Vluchtweg altijd vrijhouden 

Vluchtweg altijd vrijhouden: een wijs advies van Kees van Amstel. De cabaretier ontwijkt liever elke vorm van confrontatie. Niet vechten, maar vluchten. Naar een tropisch oord, het plaatselijke theater of in zijn hoofd. De vluchtweg is in ieder geval altijd vrij. 

Kees houdt z’n vluchtweg altijd vrij, of zoals hij noemt: reizen. Reizen naar gewone en ongewone werelden. Thuis, in z’n hoofd, in ’t onderwijs, maar eigenlijk is de hele wereld nu wel een keer aan de beurt. En wat fijn dat Kees werkelijk van elke situatie iets komisch weet te maken (zegt de Volkskrant). De Telegraaf noemt hem een sterke verhalenverteller met gouden grappen, dus, zoals gewoonlijk, ga je ook weer lachend de zaal uit.

Over Kees van Amstel
Kees van Amstel is comedian bij het beroemde gezelschap Comedytrain, heeft een wekelijkse column op NPO Radio 1, is schrijver en acteur bij het satirische sketchprogramma Klikbeet, maakte cabaret voor Spijkers Met Koppen en is één van de breinen achter Dit Was Het Nieuws.

Kees van Amstel is een rasverteller die van elke situatie wel iets komisch te maken"

De Volkskrant ★★★★

Niet alleen is Van Amstel een goede verteller en geoefende grappenmaker, hij weet ook knap een rode draad in zijn voorstelling te verweven."

Trouw ★★★★

Tekst en spel: Kees van Amstel | Regie: Lebbis