Fred Delfgaauw

Paradijsvogels

tops
Misschien kent u ze. Ze zijn bijzonder, volgens velen vreemd, zelfs lachwekkend. Delfgaauw is geïntrigeerd door mensen die worden ervaren als een vreemde eend in de bijt, maar in werkelijkheid paradijsvogels zijn. De manier waarop zij naar de wereld kijken, vaak met humor, getuigt van groot inzicht. Wie is er nu eigenlijk gek?

In zijn nieuwe solo sleept Delfgaauw je op onnavolgbare wijze mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden. Naar Den Haag, waar hij zijn vroege jeugd doorbracht. Na het enorme succes van ‘In de wachtkamer van de liefde’ maakt de meesterverteller met minimale middelen weer een voorstelling vol humor en ontroering, die zo dicht bij elkaar liggen, dat het heerlijk schuurt. “Door Delfgaauws vakmanschap ga je van de typetjes houden. Door hen laat je je graag rondleiden door de Haagse buurt.” – NRC Handelsblad

Nieuwe solo van meesterverteller.

tops Tip van Ids

Nog niet bekend met dit genre? Dan is dit je kans. Ids, onze programmeur/directeur raadt je aan naar deze voorstelling te gaan. Hij heeft een aantal specifieke, niet alledaagse voorstellingen in ons programma geselecteerd waar hij hoge verwachtingen van heeft.

Volg Fred Delfgaauw