Edwin Jongedijk & band

Terugge

Leven, liefde en verlangen; dat is wat Edwin Jongedijk met zijn donkere stem bezingt in zijn Groningse liedjes. Als lid van De Troebadoers (samen met Alex Vissering en Jan Henk de Groot) is Edwin Jongedijk regelmatig in de noordelijke theaters te zien. Nu staat hij op het podium met zijn eigen tour Terugge.

De zanger is onder andere bekend van de hits As Ik De Kaans Zol Kriegen, Astoe Aan Mie Denkst en Riekdom. Nu staat Jongedijk op de planken met zijn nieuwe tour Terugge. Natuurlijk, omdat Jongedijk eindelijk weer terug is op het podium. Maar ook omdat de zanger terug is met nieuwe muziek. De nieuwe liedjes staan in het teken van teruggaan, terugkijken, terugdraaien en terugkrijgen, kortom Terugge!

Amerikaanse country, rootsmuziek en Groningstalige

Edwin haalt ook deze keer zijn muzikale inspiratie uit de Amerikaanse country en rootsmuziek en combineert deze invloeden met herkenbare Groningse teksten. Deze avond speelt Jongedijk zijn nieuwe liedjes en combineert ze met het beste van zijn Groningstalige werk. Hij laat zich begeleiden door  een fantastische band. Het belooft een unieke ervaring te worden!