De Kleine Prins (6+)

Marco Bonisimo

Ballen worden sterren en een kruiwagen een vliegtuig. Virtuoos jongleert Marco spannende beelden en sterke teksten. Deze fantasierijke voorstelling met live muzikale begeleiding is een beleving voor het hele gezin. Naar het verhaal van Antoine de Saint-Exupéry.

De prins is op zoek naar vriendschap en reist door het heelal om het te vinden. Op zijn reis landt hij op meerdere planeten en daar ontmoet hij ondermeer een koning, een ijdele DJ en een onmatige dronkenlap (die overigens best handig is met zijn flessen) Nergens vindt hij wat hij zoekt, totdat hij op aarde landt. Op aarde kijkt de prins zijn ogen uit. En als hij een vos temt, dan ontdekt hij, dat wat hij al die tijd zocht, gewoon bij hem was.

Op het podium staan ook de Letse violiste Anna Britala, de Griekse pianist Aris Georgakopoulos, de uit Duitsland afkomstige slagwerker Stefan Kirschbaum en de Nederlandse contrabassist Tim Nobel, die ook de muziek schreef. Het verhaal van De kleine Prins opent in Franse impressionistische sfeer. De afwisselende muziek weerspiegelt verder in elke scene het verhaal.

Gratis inloopatelier
Na afloop van de voorstelling ben je van harte welkom om mee te doen aan het inloopatelier. Ga aan de slag met restmaterialen en maak sterren, planeten, vliegtuigen, auto’s of een fantasiedier. Alles kan in dit inloopatelier! De toegang is gratis.

*Deze voorstelling is onderdeel van het theaterweekend.

Eindregie en speladvies: Carlo Scheldwacht en Léonie Dijkema | Tekstbewerking: Carlo Scheldwacht | Lichtontwerp: Lammert Sietsma | Muziek: Tim Nobel