De Grote Full Minties Sinterklaasshow (4+)

Harry Voornhout en Miranda Bolhuis

Kun jij ook niet wachten tot het pakjesavond is? Sinterklaas viert opnieuw zijn verjaardag in het theater en jij kunt erbij zijn! Kom naar deze middag vol muziek, dans, avontuur en natuurlijk pepernoten. 

Een paar malle pieten in een mintgroen pak spelen vrolijke muziek, andere roetveeg pieten dansen in het rond en het snoepgoed vliegt om je oren. Alle ingrediënten voor een goed feest zijn aanwezig. Het wordt een geweldige middag, althans als er niets mis gaat… De Grote Full Minties Sinterklaasshow is een muzikale theatershow rond Harry Voornhout en Miranda Bolhuis, geflankeerd door diverse muzikanten en pieten. In hun mintgroene outfit rocken ze op het podium en zetten een uitbundige show neer.

Kids Gratis
Het theater is magisch! Kielzog wil de kleine theaterliefhebbers deze magische plek graag laten zien. Daarom biedt Kielzog 2 gratis vrijkaarten aan kinderen tot en met 12 jaar die met een betalende volwassene meegaan naar diverse jeugdvoorstellingen. Deze voorstelling is onderdeel van Kids Gratis.