Dansschool Dance d’Alí

Between the Lines

Op 15 en 16 juni presenteert Dansschool Dance d’Alí Groningen de adembenemende dansvoorstelling Between the Lines. Laat je meevoeren door de fantastische dansers terwijl ze de grens tussen verhalen en realiteit laten vervagen. 

In de betoverende boekenwinkel Between the Lines begint het avontuur. Voor een schoolopdracht krijgt Meggie een oud boek mee van Mijnheer Letter, de eigenaar van de boekwinkel. Zonder te weten dat het bewoond wordt door een betoverde vrouw genaamd Anna. Anna, een verre verwante van Meggie’s familie, is al jaren gevangen in de boekenwereld, waar ze van boek naar boek springt op zoek naar een weg terug naar de echte wereld.

Anna stuurt Meggie geheime berichten en helpt haar met opdrachten die te maken hebben met de verhalen waar ze doorheen is gereisd. Elk van deze opdrachten, geïnspireerd door bekende scènes en thema’s uit de boeken, voert Meggie en het publiek mee op een betoverende reis door de wereld van verhalen en verbeelding. Zal Meggie erin slagen Anna uit haar betoverde gevangenschap te bevrijden en haar terug te brengen naar de echte wereld?

Dansschool Dance d’Alí is dé plek in Groningen, waar al 12 jaar lang betoverende dansverhalen tot leven komen.

In deze voorstelling laten de leerlingen van Dance d’Alí hun geleerde choreografieën zien. Je kunt genieten van een verscheidenheid aan dansstijlen, waaronder ballet, moderne dans, streetdance/hiphop, tapdance, salsation en flamenco.

Voor vragen kun je per mail contact opnemen: ilona@dance-dali.nl

Volg Dansschool Dance d’Alí