Casier & Dies (4+)

WAS

Per week doen we in Nederland gemiddeld 3,6 keer de was. Arme papa’s en mama’s. Of is het maar net hoe je het bekijkt? Voor kinderen zit de was, de wasmand en de wasmachine vol leven! En zo ook in WAS; een non-verbale voorstelling vol verbeelding, over de schoonheid en het spel in het alledaagse.

Na de voorstelling kunnen de kinderen zelf spelen in de theaterspeeltuin vol wasmachines, wasmanden, droogrekken en natuurlijk de was!

Actrice Dieske Krijnders studeerde dramatherapie en ontwikkelde een voorliefde voor bewegings- en improvisatietheater. Van 2014-2022 speelde zij met acteur Karel Casier de succesvolle peuter- en kleutertheatervoorstelling Moes. Hiervoor ontvingen ze in 2017 de Zilveren Krekel.

Kids Gratis
Het theater is magisch! Kielzog wil de kleine theaterliefhebbers deze magische plek graag laten zien. Daarom biedt Kielzog 2 gratis vrijkaarten aan kinderen tot en met 12 jaar die met een betalende volwassene meegaan naar diverse jeugdvoorstellingen. Deze voorstelling is onderdeel van Kids Gratis.