Broodkapje en een stuk of zeven geitjes

Bert Visscher, Frank den Hollander e.a.

Na de vorige succesvolle voorstelling Sneuwitje en een stuk of zeven dwergen komt het theatergezelschap met onder meer Bert Visscher, Arno van der Heijden en Frank den Hollander terug met een nieuw ‘sprookje’. Een leuke show voor de hele familie!

De Wolf is weer terug in het land! Dat is niet voor iedereen goed nieuws. Bijvoorbeeld voor de grootmoeder van Broodkapje. “Als je dat dan weer hoort, lig je toch wat minder rustig in je bed”, verzucht de oude vrouw. Ook Broodkapjes moeder maakt zich zorgen: “Het komt nu wel heel dichtbij!” De drie Biggetjes zien de toekomst eveneens met gemengde gevoelens tegemoet. “Je zit toch wat minder lekker in je vel”, aldus big Ben. “Ja”, beaamt big Mac, “mijn broers Ben, Lebovski en ik liggen er ’s nachts gewoon wakker van, dat mag je gerust weten.” “Het gaat echt niet om mezelf hoor”, voegt moeder Geit daaraan toe, “maar ik heb toch al gauw een stuk of zeven kinderen om rekening mee te houden.” Alleen de Jager maakt zich geen zorgen: “Ik zie het zeg maar als een opportunity.” En de Wolf? Die heet de kinderen meer dan welkom. Yum!

''Broodkapje en een stuk of zeven geitjes, waarin Bert Visscher als veganistische wolf de show steelt.'' (Dagblad van het Noorden ★★★)

Spel: Alina Kiers, Arno van der Heyden, Bert Visscher, Carmen Schilstra, Frank den Hollander, Inge Wijers, Jan Veldman, Philippien Bos en Saskia Broertjes | Muziek: Arend Huisman, Harmen Jan Teule, Jeroen de Jong en Robin Brinkman

 • Broodkapje en een stuk of zeven geitjes
  wo. 12 januari - 20:15 Tickets
  Theater
  Toneel
 • Broodkapje en een stuk of zeven geitjes
  do. 13 januari - 20:15 Tickets
  Theater
  Toneel
 • Broodkapje en een stuk of zeven geitjes
  di. 11 januari - 20:15 Tickets
  Theater
  Toneel