Kielzog Talent Awards 2023

Film je muzikale prestatie en maak kans op een Kielzog Talent Award!

Word jij hét Kielzog Talent van 2023? Speel je een instrument, kun je goed zingen of doe je iets anders met muziek? Stuur een (korte) video van jouw muzikale prestatie naar ons op en wie weet win jij een Kielzog Talent Award.

Kielzog Talent Awards

De talentenjacht van Midden-Groningen en ver daar buiten! Dit jaar de derde editie van dit muzikale spektakel met op 12 februari de FINALE! (live).

Wie mag meedoen?

Iedere inwoner van Midden-Groningen! Ervaren bluesgitarist of beginnende zangers. 60 jaar of 6 jaar. De jury houdt rekening met hoe lang je al speelt of zingt en hoe oud je bent. Niet alleen de muzikale prestatie telt: misschien is je filmpje op een andere manier indrukwekkend, hartstikke grappig, ontroerend of zit er een mooi persoonlijk verhaal achter je keuze van muziekstuk.

Prijzen

Er zijn mooie prijzen te winnen! De hoofdprijs is de Kielzog Talent Award en een professionele studio opname bij Sound Balance Studio. Verder zijn er drie Kielzog Cadeaubonnen t.w.v. €50 te winnen (te gebruiken in het theater, de muziekschool of de kunstwerkplaats). Maar de belangrijkste prijs is natuurlijk de eeuwige roem!

Voorwaarden

Inzenden vóór woensdag 1 februari 2023

Hoe kun je de video insturen?

Er zijn 2 mogelijkheden:

Tips

De jury

De jury is onafhankelijk en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Juryleden onthouden zich van stemming als het gaat om familie, vrienden, eigen leerlingen of bekenden.

 

 

 

Bekijk hieronder afleveringen en de finale van de Kielzog Talent Awards 2022!