Cultuur van de Kaart

Kielzog Cultuur van de Kaart
Naast het vaststaande cultuurmenu kun je per september 2024 cultuur kiezen van de kaart. Via Cultuur van de Kaart kun je samen met de Kielzog cultuurcoach een cultureel project of programma samenstellen, bestaande uit activiteiten tijdens en na schooltijd.

Voorbeelden van Cultuur van de Kaart

Vijf theaterlessen in de klas, waarbij kinderen die dat leuk vinden dezelfde middag met de theaterdocent aan een theaterproductie werken.

*

De lessen beeldende vorming gedurende een schooljaar, krijgen na schooltijd een vervolg in een schoolatelier.

*

Een bovenbouw gaat een aantal weken tijdens de les aan het werk met de Film-maak-set van Kielzog en Filmhub. Na schooltijd wordt er gewerkt aan een eigen filmproductie of animatiefilm.

*

Samen met Kielzog organiseren de scholen en kinderopvang binnen een kindcentrum culturele activiteiten in vakanties. Waar mogelijk sluiten deze activiteiten aan bij kunstactiviteiten van de deelnemende scholen. 

Denk bijvoorbeeld aan een cursus Vloggen of workshops Streetdance. 

Stel je maatwerk project samen met de Kielzog Cultuurcoach
De Kielzog Cultuurcoaches denken graag met je mee over de inhoud, vorm en subsidie subsidieregelingen (bijvoorbeeld Tijd voor Toekomst). Heb je vragen, neem contact op met Rita, Floor of Danielle via cultuurcoaches@kielzog.nl of bellen met: 0598-373777