Songwriting individueel

Schrijf je graag je eigen muziek en teksten en wil jij je verder ontwikkelen op dit vlak? Jan Henk de Groot helpt je in deze individuele lessen op weg.

Singersongwriter Jan Henk de Groot kan je daar één op één in begeleiden. Wil je bijvoorbeeld meer weten over hoe je een catchy tekst schrijft, welke akkoorden lekker klinken onder een melodie of hoe je een goed liedje schrijft met een kop en een staart, start dan met de lessen Songwriting van Kielzog. Het podium op gaan hoort er natuurlijk bij: tijdens voorspeelavonden, de Sunday Jams en Kielzog on Stage kun je jouw eigen nummers voor publiek presenteren.

Jan Henk de Groot is bekend van nummers als ‘Mame van Michel’, ‘Kielsterachterweg’ en ‘Dubbelcassettedeck’. Vorig jaar verscheen zijn album ‘De Wolf is trug’ waarvoor hij de Streektaalprijs van het Dagblad van het Noorden ontving. Frits Spits over dit album: ‘Jan Henk is reeds wereldberoemd in de provincie Groningen maar met dit album verdient hij zeker in alle hoeken van het land te worden gehoord’. Jan Henk studeerde aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen en begon zijn carrière met Engelstalige stukken. In 2001 kreeg hij de Publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland.

Docenten

Gerelateerde cursussen