Piano Lichte Muziek

De piano is een zeer geliefd instrument. Logisch, want de piano is eigenlijk allemaal verschillende instrumenten in één.

Doordat je met de linkerhand akkoorden kunt spelen terwijl je met de rechterhand de melodie speelt, klinkt de muziek in je eentje al heel erg compleet. Het toonbereik is erg groot, van heel laag tot heel hoog. En de piano neemt bovendien in veel verschillende stijlen een belangrijke plaats in.

Bij Kielzog kun je kiezen tussen Piano Lichte Muziek en Piano Algemeen.

Onder Piano Lichte Muziek vallen allerlei stijlen. Je kunt je bezighouden met pop, jazz, Latin of andere wereldmuziek. In de lessen wordt ook vaak gebruik gemaakt van digitale methoden, apps om je te helpen thuis te oefenen en tips op YouTube bijvoorbeeld.

Bij Piano Algemeen wordt lesgegeven vanuit de klassieke muziektraditie. Toch kunnen ook binnen deze keuze andere stijlen aan bod komen. Piano Algemeen is er zowel voor kinderen die graag gewoon leuke liedjes willen leren als voor gevorderden die houden van het klassieke repertoire.

Liever Piano Algemeen? Klik HIER.

De veelzijdigheid maakt de piano een zeer geschikt instrument om mee te beginnen. Bij Kielzog kunnen gevorderden vanzelfsprekend ook terecht.

Het spelen in ensembles of bands is gratis wanneer je individueel muziekles volgt bij Kielzog

Kennismaken met de piano?
Klik hier voor meer informatie over de actie 5 muzieklessen op één instrument door een vakdocent.

Bij Kielzog Muziekschool kun je voor een gereduceerd tarief een instrument huren
(onder voorbehoud van beschikbaarheid).

Docenten

Gerelateerde cursussen