Acteren voor jongeren

Ontdek acteren door spelplezier, onderzoek, uitdagingen en het spelen in een voorstelling

Deze cursus is voor iedereen die graag wil leren acteren of zich verder wil verdiepen in het acteren. Of je nu al enige ervaring hebt, of nog nooit op het podium hebt gestaan, bij ons kun je je talenten ontdekken en je grenzen verleggen.

Als doorstroomcursus voor degenen die eerder onze cursus “kennismaken met theater” hebben gevolgd, is Theatermaken voor jongeren de perfecte volgende stap in jouw acteercarrière. Hier leer je niet alleen geloofwaardig te acteren, maar ook wanneer een scène interessant wordt en hoe je samen een voorstelling kunt creëren.

Tijdens de cursus werk je veel samen met andere cursisten en ontdek je hoe je ideeën uit jezelf en anderen kunt halen. Vertrouwen en spelplezier zijn daarbij belangrijke elementen, die bijdragen aan het creëren van een veilige en creatieve omgeving waarin we samen naar een voorstelling kunnen toewerken. Een voorstelling in Kielzog theaterzaal waar je de kans krijgt om jouw talenten te laten zien aan een live publiek en de ervaring van het optreden te beleven.

Ben jij klaar om jouw acteertalenten verder te ontwikkelen? Meld je nu aan voor Theatermaken voor jongeren en ontdek de wereld van het acteren!

Gerelateerde cursussen