Accordeon

Accordeon leren spelen op de manier die het beste bij jou past, dat wil jij toch ook? Je haalt het beste resultaat als de lesmethode op jou is afgestemd!

Accordeonles aangepast op jouw eigen tempo en muzikale voorkeur!

Als de accordeonlessen bij Kielzog in Hoogezand-Sappemeer worden aangepast op jouw tempo en muzikale voorkeuren, zul jij het best uit de verf komen. Zowel wat betreft de muziekstijl die je wilt beheersen als de lesmethode. Wij van Kielzog zijn ervan overtuigd dat dit de beste manier is om accordeon te leren spelen. Dat telt wat ons betreft, want het gaat om jouw resultaat.

De accordeon is een instrument met veel mogelijkheden. Oorspronkelijk werd de accordeon veel gebruikt voor het spelen van volksmuziek en als begeleidingsinstrument bij volksdansen. Tegenwoordig schrijven veel hedendaagse (‘klassieke’) componisten muziek voor accordeon en vinden we het instrument ook steeds meer in de folk- jazz en popmuziek. Je kunt op een accordeon uitstekend in je eentje muziek maken (je speelt immers zowel begeleiding als melodie), maar de accordeon leent zich ook bijzonder goed voor allerlei vormen van samenspel met andere instrumenten. Het is mogelijk een accordeon bij Kielzog Hoogezand-Sappemeer te huren.

Kennismaken met de accordeon?
Klik hier voor meer informatie over de actie 5 muzieklessen op één instrument door een vakdocent.


Docenten

Gerelateerde cursussen