Linda Molenkamp

Zang

Ik ben al mijn hele leven bezig met zingen. Op mijn 7e startte ik met zingen bij het kinderkoor. Hierna volgden bandjes, zangles en uiteindelijk heb ik het Prins Claus conservatorium richting zang in Groningen gedaan. Nu werk ik als docent zang bij Scala in Hoogeveen en bij de muziekschool in Hoogezand. Daarnaast treed ik ook op als zangeres. Je kan op mijn website kijken om te zien wat ik allemaal doe: www.lindamolenkamp.nl

Vanaf 8 jaar kan je starten met zangles. Met de jongste leerlingen werk ik met de Kodaly methode om ze spelenderwijs kennis te laten maken met muziektheorie. We werken aan de basistechnieken van het zingen zodat je je stem gezond houdt en niet schor wordt. Liedjes zijn vooral in het Nederlands en kiezen we samen uit. (maar natuurlijk mag je ook je favoriete engelse liedje zingen).

Vanaf de brugklas gaan we ook Engelse liedjes zingen en breiden we de zangtechniek meer uit. We zingen populaire liedjes die jij leuk vindt. Hoe haal je goed adem, wat is een goede houding en hoe leer je die hoge noot te zingen of dat hele mooie liedje wat je altijd op spotify of youtube hoort. Zangoefeningen neem ik voor je op en stuur ik per app naar je toe zodat je thuis kan oefenen.

In de lessen gaan we ook werken aan meerstemmig zingen, samen popliedjes zingen en dan ook leren hoe je een 2e stem kan zingen.

Al de lessen zijn individueel en begeleid ik aan de piano. Soms zingen we met karaoke en we pakken vaak de microfoon erbij zodat je kan oefenen met hoe het is om op een podium te zingen.

Benieuwd hoe het is, of je het kan (iedereen kan het), of je het leuk vindt, misschien heb je wel heel veel vragen. Kom langs op een proefles dan kan je ervaren hoe het is.

Gerelateerde cursussen & lessen