Winterfestival

Kom vooral even binnenlopen tijdens deze drie bruisende Winterdagen in Kielzog met workshops, livemuziek, een inloopatelier, eten en drinken.

Magische draak: Een 20 meter lange draak op het Kielzogplein
Tussen 28 en 30 december bouwen we een 20 meter lange en 4 meter hoge draak op het plein. De draak is uiteindelijk een expositieruimte voor al het werk dat gemaakt wordt in het inloopatelier. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Wij ook! Kom dus zeker langs bij de spectaculaire onthulling op zaterdag 30 december om 17:00 uur

SWIK Capriccio Clarinet Orchestra
Een groot orkest van klarinettisten en saxofonisten van alle leeftijden treden samen op.

Workshops zingen, dans & slagwerk
Maak kennis met Hip Hop, streetdance, moderne dans, slagwerk en zang. Schuif aan bij de korte workshops op verschillende locaties in het gebouw.

Inloopatelier fotografie & beeldend
Een poes met vleugels of een vis die over straat loopt: in het inloopatelier kan het allemaal. Ga aan de slag met camera, met klei of met hout en laat je inspireren door onze beeldend docenten.

Aan tafel!
Speciaal voor het Winterfestival kun je op donderdag en vrijdag voor €14,50 mee eten in ons Grand Café. Voor kinderen onder de 12 jaar betaal je €9,50. Reserveer hier van te voren je plekje.

Kerstfeest met George Sopacua & Band
Vier samen met ons een feestje. Kom gezellig langs, haal een borrel bij de bar en swing mee op de livemuziek van George Sopacua & band. 

Kielzog Familierevue
Ook dit jaar zijn alle spelers, makers, zangers, zangeressen en muzikanten van Kielzog opgetrommeld voor de enige echte Kielzog productie.