De Wijk De Wereld Muntendam…

Kom op bezoek, ga mee op ontdekkingsreis door Kielzog en maak kennis met de verhalen van de bewoners van Muntendam. In de vorm van toneel, muziek, film en alles daar tussenin komt het dorp tot leven. De scenes worden gespeeld door bewoners en zijn gemaakt door onze theatermakers: Lies van de Wiel, Hugo aka Wordbites, Tim van der Molen en Kyiv Mime Theatre. De Wijk De Wereld vindt plaats op verschillende plekken in Kielzog (Het Huis van Cultuur en Bestuur): bij aanvang word je ingedeeld in een groep en onder begeleiding van een gids ga je op pad!

De Wijk De Wereld Muntendam

Een aantal maanden een wijk of dorp in, theatermakers koppelen aan wijkbewoners en het resultaat laten zien in het theater. Dat is al jaren de succesformule van De Wijk De Wereld in Groningen en sinds twee jaar ook in Kielzog. Tijdens de afgelopen edities stonden Foxhol en Sappemeer centraal, deze keer is het de beurt aan Muntendam. Het resultaat is te zien op 6 en 7 november in Kielzog. Kom je kijken?

De Wijk De Wereld Muntendam – Kielzog
ma 6 & di 7 november, 20.15 uur

Kijk in de agenda voor tickets. 

Nieuws Geplaatst op 04 september 2023