De Wijk De Wereld in Foxhol

De Wijk de Wereld werkt samen met Kielzog en trekt deze zomer naar Foxhol!

De Wijk De Wereld
De Wijk De Wereld duikt ieder jaar samen met een club van professionele theatermakers een wijk in van Groningen. Ze staan  stil bij wat en wie er leeft in de wijk, brengen de buurt bij elkaar en laten vervolgens samen met de wijk van zich horen in een theater. Alle ervaringen en persoonlijke verhalen worden gedeeld in een voorstelling bomvol theater, muziek, dans en alles daar tussen in. In september is Kielzog een week lang het buurthuis van de wijk!

De Wijk De Wereld is een samenwerkingsproject van Stichting De Wijk De Wereld en Kielzog. Eerder voerde de Wijk de Wereld, onder leiding van Karin Noeken, dit project succesvol uit in samenwerking met SPOT.

Meer info: https://www.dewijkdewereld.nl

Kees Jan en Léonie zoeken verhalen uit Foxhol
Elke vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur zitten onze cultuurcoaches Kees Jan en Léonie voor De Klabbe in Foxhol om verhalen te verzamelen uit de wijk. Heb jij een grappig, gek of alledaags verhaal? Kom gezellig langs! Geen tijd op vrijdag, maar heb je wel iets met ons te delen? Mail kj.luursema@kielzog.nl.

Theaterbeleving in Kielzog
De hele zomer werken buurtbewoners en theatermakers samen aan de theaterbeleving in Kielzog. Van 20 tot en met 27 september staat Kielzog in het teken van De Wijk De Wereld Foxhol.

Nieuws Geplaatst op 19 mei 2021