Welkom bij Kielzog Rouge

nieuwsbericht Dagblad van het Noorden
Theaterzaal Kielzog in Hoogezand krijgt Moulin Rouge-achtige uitstraling

De theaterzaal van het Kielzog is aangepast aan de coronamaatregelen.
Wie straks de theaterzaal van het Kielzog in Hoogezand bezoekt, waant zich (misschien wel) in Parijs. Kielzog heeft de noodzakelijke aanpassing aan de anderhalvemetersamenleving aangegrepen om zijn theaterzaal een Moulin Rouge-achtige uitstraling te geven. Art deco-accenten, loges, tafeltjes, lampjes en een oplopende vloer geven de Hoogezandster theaterzaal de allure van het Parijse cabarettheater.

‘Wij willen voorkomen dat bezoekers van voorstellingen de aanvullende corona-regels ervaren als een belemmering van hun avondje uit’, stelt directeur Ids Dijkstra in een persbericht. ‘Ik weet zeker dat ons dat gaat lukken, de bezoekers merkten immers ook nooit iets van de BHV-, brandveiligheid- en hygiëneregels. Daaraan voldoen we ongemerkt ook.’

Nieuws Geplaatst op 18 augustus 2020