Geen Voorstelling, Geld Terug

UPDATE: 18 augustus 2020

Anders dan anders
Kielzog is dit seizoen gewoon open. Dat betekent dat je muziekles kunt volgen of mee kunt doen met een beeldend-, theater-, en danscursus. Ook het theater en ons Grand Café zijn geopend.

Vanzelfsprekend zijn er aanpassingen gedaan, zodat er genoeg ruimte is voor elke bezoeker, cursist en leerling. Wij zorgen ervoor dat wij de richtlijnen goed kennen en jou daarin begeleiden. Eigenlijk hetzelfde als met de brandweervoorschriften, die nemen we uiterst serieus zonder dat je daar iets van merkt. Wij wensen je daarom als vanouds fijne lessen en een gezellige theater-avond in een kleinschalige setting.

Geen les of theatervoorstelling? Geld terug
Het consumentenrecht is bepalend voor het restitutiebeleid van Kielzog. Concreet betekent dat bij annulering van voorstellingen of lessen wij het geld aan je retourneren. Wij wachten bij annuleringen niet af, maar berichten je zo snel mogelijk per mail over de restituties. Hierdoor vormt Covid-19 geen belemmering voor jou om kaartjes te kopen of lessen te volgen.
Meer informatie over onze algemene voorwaarden

Wat kan je zelf doen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen?
De belangrijkste maatregelen die jij én wij kunnen nemen om verspreiding te voorkomen zijn heel simpel:

• Was je handen regelmatig
• Houd afstand
• Volg de pijlen
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes

Op de website van het RIVM lees je hier meer over.

THEATER
Bestellen
De tijdelijke opstelling in de zaal biedt ruimte aan maximaal 120 personen.  Alle plaatsen hebben goed zicht op het podium. Je kunt voor de voorstellingen ongeplaceerde kaarten bestellen. We gaan er vanuit dat je voor één huishouden bestelt. Als je meerdere kaarten bestelt, dan gaan wij er dus vanuit dat jullie naast elkaar kunnen zitten. Bestel je voor anderen maar wil je wel op 1,5 meter afstand van diegenen zitten, plaats dan twee bestellingen.

De avond
Je wordt in de foyer ontvangen door één van onze medewerkers die je een plaats in de zaal aanwijst. Neem een drankje naar keuze en je jas mee naar de zaal. Alle plaatsen hebben een tafeltje ter beschikking.

Tot slot
Kielzog wil dat jouw avondje uit, ook voelt als een avondje uit. Maak je niet druk over onze protocollen en richtlijnen. Onze medewerkers kennen de richtlijnen en zorgen voor een onbezorgd avondje uit.

 

Nieuws Geplaatst op 18 augustus 2020