Spinbarg Expositie

Kielzog met tien kleine theatertjes door de gemeente.
Kielzog laat zich zien in de gemeente Midden-Groningen, na de karavaan nu de reizende expositie SPINBARG.

Reizende expositie SPINBARG
SPINBARG bestaat uit tien kijkkasten: kleine theatertjes, waar je verhalen beleeft, vormgegeven en verteld door Groningse kunstenaars, animatoren, filmmakers en componisten. Deze oude volksverhalen en mythes vertellen over de geschiedenis van Groningen en het landschap.

Van 1 junu t/m 11 september  is deze inloopexpeditie te zien in de Kunsthal in Slochteren . Gedurende dit jaar verhuisd de expositie naar vijf verschillende locaties in Midden-Groningen. Stap vrijblijvend naar binnen en neem de tijd om te genieten van deze prachtige verhalen. Ze staan er voor jou.

Kielzog in de gemeente
Kielzog zal zich met kleine projecten steeds nadrukkelijker laten zien in de dorpen. Daarmee komt kunst en cultuur dichter bij de mensen in de gemeente Midden-Groningen. Een voorbeeld daarvan was de Kielzog Karavaan, maar er staan meer projecten op verschillende locaties op stapel. Zo kun je lezingen over de vrijheid van kunst verwachten en concerten vanuit de muziekschool.

Dit verhalenproject is een initiatief van Productiehuis Spinbarg en wordt uitgevoerd in samenwerking met Kielzog.

Praktische informatie
Van 1 juni t/m 11 september.
Waar: Kunsthal te Slochteren
Hoofdweg 10A, Slochteren
Tijden: ma-do 9:00 – 16:00 – vr 9:00 – 12:00

Entree: gratis

MEER OVER DE MAKERS

 

.

Nieuws Geplaatst op 15 oktober 2019