Spinbarg Expositie

Kielzog met tien kleine theatertjes door de gemeente.
Kielzog laat zich zien in de gemeente Midden-Groningen, na de karavaan nu de reizende expositie SPINBARG.

Reizende expositie SPINBARG
SPINBARG bestaat uit tien kijkkasten: kleine theatertjes, waar je verhalen beleeft, vormgegeven en verteld door Groningse kunstenaars, animatoren, filmmakers en componisten. Deze oude volksverhalen en mythes vertellen over de geschiedenis van Groningen en het landschap.

Van 16 oktober tot en met 19 november is deze inloopexpeditie te zien in Van der Valk Zuidbroek. Gedurende dit jaar verhuisd de expositie naar vijf verschillende locaties in Midden-Groningen. Stap vrijblijvend naar binnen en neem de tijd om te genieten van deze prachtige verhalen. Ze staan er voor jou.

Kielzog in de gemeente
Kielzog zal zich met kleine projecten steeds nadrukkelijker laten zien in de dorpen. Daarmee komt kunst en cultuur dichter bij de mensen in de gemeente Midden-Groningen. Een voorbeeld daarvan was de Kielzog Karavaan, maar er staan meer projecten op verschillende locaties op stapel. Zo kun je lezingen over de vrijheid van kunst verwachten en concerten vanuit de muziekschool.

Dit verhalenproject is een initiatief van Productiehuis Spinbarg en wordt uitgevoerd in samenwerking met Kielzog.

Praktische informatie
Eerste stop:  van 16 oktober t/m 19 november doorlopend te bezichtigen van 8:00 tot 22:00 uur
Waar: Van der Valk Zuidbroek
Entree: gratis

MEER OVER DE MAKERS

 

.

Nieuws Geplaatst op 15 oktober 2019