Grote opkomst programmapresentatie 2018-2019

Woensdagavond 16 mei presenteerde de nieuwe directeur Ids Dijkstra aan zo’n 300 aanwezigen het nieuwe theaterprogramma. Op zijn eigen wijze vertelde Ids – al meer dan 30 jaar kunstkijker, geen kunstkenner –  over de achtergrond van de verschillende voorstellingen die vanaf september 2018 in Kielzog Theater te zien zijn. Een groot deel van de voorstellingen werden vergezeld door korte videofragmenten. Op deze manier kregen de bezoekers in sneltreintempo een goed beeld van het programma.

Ids Dijkstra: “We willen graag dat mensen bij de juiste voorstelling zitten. Daarvoor is extra achtergrondinformatie handig om een goede keuze te maken. We hebben een breed programma het komende seizoen waar ik trots op ben. Voor iedereen in Midden-Groningen zit er een interessante voorstelling bij.  Een aantal voorstellingen zijn voorzien van het label:  ‘TOP’. Hier kun je zonder problemen kaarten voor kopen. Je kunt deze bijvoorbeeld cadeau geven. Daarnaast zijn er voorstellingen met TIP. Deze beveel ik persoonlijk aan. Ze zijn bijzonder, vernieuwend en soms uitdagend in hun genre. Een handige hulp dus om je culturele horizon te verbreden.”

Gedurende de avond  gaven 3 artiesten Rayen Panday, Bert Hadders en Ernest Beuving een preview van hun nieuwe show. Na afloop kreeg iedere bezoeker als eerste de nieuwe brochure mee naar huis.  Maar de eerste kaartjes werden diezelfde avond al besteld.

 

Nieuws Geplaatst op 23 mei 2018