Kunst op Stee

De hele maand april muzikale activiteiten voor 65+ers!

EEN MAAND LANG KUNST EN CULTUUR BINNEN HANDBEREIK VOOR OUDEREN

Ook dit jaar kun je meedoen met en genieten van kunst en cultuuractiviteiten bij jou in de buurt. KIELZOG  verzorgt een aantal leuke muzikale bijeenkomsten op verschillende locaties.
Wees welkom en doe mee!

Op de website Kunstopstee.nl vind je een overzicht van de activiteiten die we in de maand april i.s.m. diverse partners aanbieden en uitlichten.

Kunst op Stee maakt deel uit van het themaprogramma Een Leven Lang Kunst dat KIELZOG samen met de Hanzehogeschool en culturele partners uitvoert.

Het meedoen aan kunst en cultuur draagt bij aan de gezondheid en het welbevinden van de ouder wordende mens. Maar dat meedoen is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend en ook is lang niet iedereen bekend met inspirerend aanbod in zijn of haar woonomgeving. Daarom brengen we met Kunst op Stee dit jaar aansprekend cultureel en kunstzinnig aanbod in vier regio’s in de provincie en enkele activiteiten in de stad Groningen onder de aandacht. De regio’s waar we dit jaar in april speciale aandacht voor hebben zijn Midden-Groningen, Oldambt, Westerwolde en Hogeland.

Voor ouderen die in een verzorgingstehuis verblijven heeft Erfgoedpartners dit jaar een speciaal aanbod ontwikkeld onder de naam Erfgoed op Stee.

Maar met Een Leven lang Kunst doen we meer. Zo kun je bij het Pronkjewail Fonds financiële steun vragen voor de realisatie van plannen voor kunstprojecten voor en door ouderen.
Hoewel het zwaartepunt van alle activiteiten in de maand april ligt, kun je in de rest van het jaar ook leuke Kunst op Stee -activiteiten in stad en provincie tegenkomen.

We wensen je een inspirerende maand toe!

De volgende activiteiten worden georganiseerd door KIELZOG:

Muzikale reis
dinsdag 3 april 2018 in De Klabbe in Foxhol en maandag 16 april 2018 in het Ufkenshuis in Siddeburen.

Klap je fit 
donderdag 5 april 2018  in het Ufkenshuis in Siddeburen

Muzikale herinneringen
maandag 9 april 2018, in Kielzog Grand Café in Hoogezand, dinsdag 17 april 2018 in St. Jozef in Sappemeer en maandag 23 april 2018 in het Ufkenshuis in Siddeburen

Musicakoor
dinsdag 10 april 2018 in De Burcht in Hoogezand

Kom en bespeel de ukelele!
dinsdag 24 april 2018 in Kielzog Grand Café in Hoogezand

Nieuws Geplaatst op 14 maart 2018