Toneelgroep Even Pauze!

Over … niets dan goeds (première)

Over … niets dan goeds is na Samen of Alleen het tweede komische toneelstuk van Toneelgroep Even Pauze! Ditmaal gaat de voorstelling over familierelaties en botsingen tussen jongeren en ouderen. Met acteurs Corné Kosse (Edward van der Poel), Nick Kamerling (Joost van der Poel), Hester Bron (Julia) en Bas van der Heide (Daan).

Een mens met veel familie is niet eenzaam. Edward van der Poel heeft een boel familie, maar weet dat het anders zit. En dat terwijl hij zijn vijftien kinderen altijd zo goed heeft behandeld! Therapeut Julia en vrijwillig ‘maatje’ Daan geven hem een beetje verlichting, maar hij zint op wraak. Ondertussen doet zoon Joost een ultieme poging om zijn band met Edward te bewijzen. Aan het eind van een wilde rit blijkt het viertal onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Tekst: Bas van der Heide – Regie: Nico van der Wijk – Decor: Bas de Bruijn – Muziek: Bram Vink – Techniek: Katja Kolhorn – Fotografie: d’Emmelie Fotografie – Grafische vormgeving: Johannes de Bruijne – Productie: Kaya Wessels en Bas van der Heide – Stichting NFG