STORMRAM – rondreizend theaterprogramma

Houd jij van verrassingen? Dan is dit een avond die past bij jou! STORMRAM is een rondreizend theaterprogramma langs de verschillende theaters in Noord-Nederland, waarin werk van nieuwe Noordelijke makers wordt getoond. Eén avond per seizoen gooit een theater haar deuren open voor nieuw en misschien onbekend werk.

Een STORMRAM avond bestaat uit een double-bill van een affe, avondvullende voorstelling van een gevorderde maker en een work-in-progress van een aanstormend talent. Elke avond wordt afgesloten met een professioneel gemodereerd nagesprek, waarin publiek en makers met elkaar in gesprek gaan.

Het Kanaal & Teddy’s Last Ride

Het experiment is van Het Kanaal. Het Kanaal is een biodynamisch kunstenaarscollectief dat zich boven alles bezighoudt met de verbinding van mens en natuur. Met prachtige muziek en literaire teksten maken ze er in een half uur echt een feestje van.

De avondvullende voorstelling 9 Weeks From Now is van Teddy’s Last Ride. Een multidisciplinaire danstheatervoorstelling over de eerste negen weken na de conceptie en de reis van het opgroeien, met zijn uitdagingen en verwachtingen; het gaat over wie je bent, hoe je gezien wordt volgens de maatschappij op basis van het geslacht dat je is toegewezen en wie je wilt of moet zijn.

Volg STORMRAM – rondreizend theaterprogramma