STORMRAM – rondreizend theaterprogramma

Houd jij van verrassingen? Dan is dit een avond die past bij jou! STORMRAM is een nieuw rondreizend programma waarin twee Noordelijke makers je verrassen met een theatrale performance.

Eén avond per seizoen gooit een theater haar deuren open voor nieuw en misschien onbekend werk. Een STORMRAM-avond bestaat uit een avondvullende voorstelling van een gevorderde maker en een work-in-progress van een aanstormend talent. In Kielzog staat de markante Groninger firma Het Kanaal op het programma en performing arts collectief Teddy’s Last Ride.

Het Kanaal
De markante Groninger firma Het Kanaal is een bonte, oranje bende hardwerkende scheppers. Het Kanaal raakt en roert met veelzeggende teksten, fijnbesnaarde steigerpop en vrolijke nedersaxophonische deunen. Verlicht door de mystieke en overweldigende stem van Moeder Natuur, dansen zij zich een weg door het tumultueuze leven in de 21e eeuw. Dit alles zorgt voor een nieuwe muziekbeleving met ongepolijst spraakmakende beeldtaal.

Teddy’s Last Ride
De avondvullende voorstelling 9 Weeks From Now is van Teddy’s Last Ride. Een multidisciplinaire danstheatervoorstelling over de eerste negen weken na de conceptie en de reis van het opgroeien, met zijn uitdagingen en verwachtingen; het gaat over wie je bent, hoe je gezien wordt volgens de maatschappij op basis van het geslacht dat je is toegewezen en wie je wilt of moet zijn.

Volg STORMRAM – rondreizend theaterprogramma