Pip & Pelle (4+)

Chaos in het sprookjesbos

Het belooft nu al de leukste dag van het jaar te worden, want Pip en Pelle komen naar je toe dit theaterseizoen! Samen met hun trouwe en knotsgekke vriend Arie de Postbode zetten ze de zaal op zijn kop.

Als Pip & Pelle een bijzondere en sprookjesachtige opdracht krijgen, begint de verwarring en is de chaos compleet! Rondvliegende veren, dansende boerderijdieren, dwarrelende prinsessen, mysterieuze fakirs, dartelende kamelen en zingende heksen. Alles komt in hoog tempo aan je voorbij! De kinderen kunnen meezingen, meedansen en vooral meegenieten! Misverstanden, gekke capriolen, verrassende wendingen, domme boeven en vooral heel veel hilariteit! Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een doldwaze komedie, die onvergetelijk is voor jong en oud! De kinderen kunnen verkleed komen in hun favorieten sprookjesfiguur.

Veelgestelde vragen

> Moet ik voor kleine kinderen die meegaan naar een voorstelling ook een kaartje kopen?
Jeugdvoorstellingen worden gemaakt voor de allerkleinsten, je betaalt voor de beleving en niet per stoel. Alle bezoekers van jeugd- en familievoorstellingen kopen daarom een kaartje. Ook kinderen die tijdens de voorstelling op schoot zitten.

> Ik ga met een kind naar één van jullie voorstellingen. Mag ik mijn kind op schoot nemen?
Natuurlijk mag je tijdens de voorstelling je kind op schoot nemen. Houd er alleen rekening mee dat ook jouw kind een geldig toegangsbewijs moet hebben, naast de volwassene(n) in de zaal.

 

Volg Pip & Pelle (4+)