Dinner for One

Deze voorstelling is uitverkocht. Op de wachtlijst? Stuur een mail naar info@kielzog.nl

Een feest der herkenning voor wie het kent en een must voor wie het stuk nog niet kent! Dinner for One is een komedie van 30 minuten met aansluitend een 4-gangen diner.

Mevrouw Sophie (Trea Alers) is een al even stijlvolle als vermogende dame die ieder jaar op grootse wijze dineert met haar vier echtgenoten Tobias, Admiraal Schneider, de heer Van Pommerooij en de heer Gerard Winterkoning. Er is wel een kleine bijzonderheid: Mevrouw Sophie is vier maal weduwe. Al haar gasten zijn overleden…

Toch is er voor mevrouw Sophie genoeg reden om feestelijk stil te staan bij wat ze deelt en deelde met haar voormalige voorname en vermogende mannen. Daar de heren niet langer persoonlijk aanwezig kunnen zijn zal Sophies butler James (Bas de Bruijn) de rollen van de vier gasten op zich nemen. Daarnaast zal hij natuurlijk ook gewoon voldoen aan zijn plichten als butler.

En een butler weet dat bij iedere gang van een diner een bepaald alcoholisch drankje hoort. Dat hoort zo. Dat is de procedure. Steeds dezelfde procedure. Tot diep in de nacht. Dinner for One is een procedure met een veeleisende tijger en een gevaarlijke vrouw. Voorwaar een gedenkwaardige avond. Maar of James zich iets zal herinneren?

Bas de Bruijn speelde bij Theater te Water, Iemandsland, Lang leve de Familie en meer. Trea Alers speelde de monoloog Zand Erover en in verschillende Groningse films.

*Deze voorstelling valt niet binnen de vroegboekkorting.