Arlan Feiles (USA) & Woolf (NL)

Arlan Feiles is een Amerikaanse singer-songwriter, multi-Instrumentalist en muziekproducer.  Hij bracht al diverse albums uit die in de VS zeer gewaardeerd werden door de media. Qua stijl doet hij je soms denken aan Bob Dylan, Randy Newman en Greg Trooper. Hij heeft een prachtige soulvolle stem en kan net zo goed op piano uit de voeten als op de gitaar. Zijn songs zijn te horen in diverse TV programma’s en films. Afgelopen jaren verschenen pracht albums van zijn hand zoals What Kind Of World? en Blame Me.

Woolf is een klinkende harmonie die volledig recht doet aan de individuele ruwe kantjes van singer-songwriters Marieke Smit, Mylène Berghs, en Ellen Tackenkamp. Drie muzikanten die elkaar leerden kennen op het Conservatorium van Amsterdam, en die sindsdien onafscheidelijk zijn. In verschillende formaties reisden ze al tijdens hun studie de hele wereld over om eigen projecten te spelen en die van anderen aan te vullen. Woolf viel meteen op in de Nederlandse scène, werd uitgenodigd bij 3fm, en speelde voorprogramma’s tijdens de tour van Celine Cairo.

In de muziek van Woolf klinken echo’s door van legendarische formaties als Crosby, Stills & Nash met de pit van The Supremes, hier en daar een vleugje Andrews’ Sisters afgewerkt met een hip modern randje dat doet denken aan The Staves.

Club Americana abonnement
Ook dit seizoen hebben we weer veel Americana-concerten. Sluit je aan bij Club Americana en bezoek alle 6 concerten voor een gereduceerd tarief! Per concert bedraagt de entree € 20,- Maar met het Club Americana abonnement kun je alle 6 concerten bijwonen voor slechts € 75,-. Het abonnement is NIET PERSOONSGEBONDEN. Dus als je een keer niet kunt, leen je je abonnement die keer gewoon aan een bekende uit.