William Rutten (theatercollege)

Focus

Topfotograaf William Rutten heeft al tig (inter)nationale sterren voor zijn lens gehad. Wat dacht je van Johnny Depp, George Clooney, Brad Pitt en onze eigen sterren zoals André van Duin, Katja Schuurman en Rob de Nijs? De lijst is eindeloos. Hij weet dus als geen ander hoe je ‘het perfecte plaatje’ neerzet.

In dit theatercollege vertelt William over zijn meest hilarische belevenissen en boeiende avonturen, en laat daarbij zijn mooiste foto’s zien. Ook geeft hij tips en tricks over hoe je een mooie foto maakt en wat daar allemaal bij komt kijken.

Over William Rutten

Fotograaf William Rutten focust zich al decennialang op de nationale en internationale entertainmentindustrie. Met zijn eerlijkheid, creativiteit en doorzettingsvermogen wist al hij vele grote sterren der aarde op de gevoelige plaat vast te leggen. Zowel op locatie als in zijn fotostudio in ‘s-Graveland komt hij beeld na beeld origineel en verrassend uit de hoek. Daarnaast is William regelmatig te zien op TV in onder andere ‘RTL Boulevard’ en ‘Het Perfecte Plaatje’ (RTL4).

Volg William Rutten (theatercollege)