Troebadoers

Appeltoarde en rooie wien

Na een lange pauze gaan de Troebadoers weer de theaters in. Jan Henk de Groot, Edwin Jongedijk en Alex Vissering kunnen niet zonder elkaar. Appeltaart, Rode Wijn en Vadertje Tijd brachten deze ‘outlaws’ van het Groninger Land  opnieuw naar de repetitieruimte en de studio. Bepakt en bezakt met gitaren en een nieuwe CD met 12 nieuwe liedjes trekken de mannen door Stad en Ommelaand en kijken stiekem richting Friesland, Drenthe en de rest van de wereld.

Meer dan een jaar lang hebben de mannen geobserveerd, geschreven en geschrapt. Het resultaat hoort en ziet u op deze avond. Edwin over z’n dochtertje, Jan Henk over oma Siepeljus en Alex o.a. over vogeltjederij. Na de show kunt u even nazitten en een wijntje drinken met de Troebadoers.

Troebadoers met veel nieuw werk en natuurlijk ook de hits als ‘Riekdom’ en ‘De Nacht’.

Bak en win!

De Troebadoers zoeken de lekkerste appeltaart van Groningen en omstreken. Lever tijdens de ‘Appeltoarde en rooie wien’ tour je eigen gemaakte appeltaart in bij een appeltoarde inleverpunt en win een uniek thuisconcert! Bak jij de beste appeltaart ban Groningen? Breng je taart voor de aanvang van de voorstelling naar het Kielzog!